Szanowni Doktoranci,

serdecznie zapraszamy do udziału w III Ogólnopolskiej Konferencji Naukowej Studentów i Doktorantów. „Żywność, Żywienie, Rynek. Innowacje w nauce i praktyce”, która odbędzie się dnia 28 września 2023 r. w formie stacjonarnej na Wydziale Żywienia Człowieka Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie.

Konferencję organizuje Koło Naukowe Żywieniowców SGGW działające przy Wydziale Żywienia Człowieka SGGW w Warszawie.

Podczas konferencji uczestnicy będą mieli możliwość zaprezentowania wyników badań w postaci referatu lub posteru naukowego.  Dla laureatów w każdej z sesji przewidziano możliwość nieodpłatnej publikacji w czasopiśmie „Żywność. Nauka. Technologia. Jakość” Wydawnictwa Naukowego Polskie Towarzystwo Technologów Żywności.

Konferencja ma na celu wymianę poglądów, idei oraz wyników badań Młodych Naukowców z całej Polski. Zakres tematyczny obejmować będzie panele związane z dietetyką, mikrobiologią, analizą żywności oraz przedsiębiorczością.

Rejestracja odbywa się za pośrednictwem formularza zgłoszeniowego:
https://forms.office.com/e/Svtm7qixdY

Więcej informacji na temat konferencji znajduje się na stronie wydarzenia:
https://www.facebook.com/events/3042703116029973/?active_tab=discussion&ref=110


Dane wysyłającego:
Patrycja Bagińska